دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
کیک خامه |
 |
مواد لازم
▪ یک دوم فنجان آرد کیک
▪ یک دوم قاشق چای خوری نمک
▪ یک فنجان کره آب شده
▪ یک دوم فنجان شکر
▪ ۶ عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق غذاخوری وانیل
▪ یک فنجان خامه
طرز تهیه
فر را از قبل با حرارت ۳۲۵ درجه گرم کنید. کره و آرد را با هم مخلوط (آرد را باید از قبل الک کنید) و سپس شکر را به آن اضافه کنید (حدود ۳ تا ۴ دقیقه به هم بزنید). هرچند دقیقه یک تخم مرغ به مخلوط اضافه کنید و آنقدر خوب به هم بزنید که مخلوط یکدست شود.
وانیل را و سپس خامه را به آن اضافه کنید. مخلوط را داخل قالب بریزید و حدود ۳۸ تا ۴۰ دقیقه آن را در فر بپزید. بگذارید تا ۱۵ دقیقه سرد شود. آنگاه سرو کنید.
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|